Tilbud maler Nykøbing

Oplys om maleropgaven i malerwebskemaet lige nu

Få 3 friske maler tilbud

Spar 27 procent på Nykøbing maler

3 tilbud på billig maler Nykøbing - Spar rundt regnet 20 procent

Det er nemt og hurtigt at bruge vores malermester service og malerfirmaerne laver alle slags maleropgaver alle vegne i Nykøbing. Det tager kun 9½ minut at indlægge din opgave i kontaktskemaet og sende den ind til os. Erfarne malerfirmaer laver blandt andet disse opgaver: forgyldning, marmorering, vægbeklædninger og højtryksspuling.
Vil du gerne undgå at arbejde med jos-afrensning, sprøjtemaling eller stilladser, så find 3 faste tilbud. Dygtige malerfirmaer ordner bl.a. disse opgaver: institutioner, nybyg, marmorering og tapetsering. Find nemt kvalitetssikrede malerfirmaer her på håndværkerportalen Billig-maler-pris.dk.
Her kan du gratis sammenligne priser på malerarbejde online og få rundt regnet 20 pct i fed rabat. Lad reelle og kreative fagfolk i Nykøbing påtage sig maleropgaven. Få f.eks. besvaret følgende maler spørgsmål:
 • Er boligen indflytningsklar når maleren er færdig?
 • Hvad er filtsning?
 • Hvad er malertilbud.nu?

maler Nykøbing - 2-3 tilbud - Vi sparer dig for penge (20%)

Her er et overblik over malerproduktnavne, vore partnere benytter:
 • Sto Lotosan facademaling
 • Droppen væg og loft
 • Home træværk
 • Trip Trap træværk
 • Borup væg og loft
Hjemme kan du ganske afstresset gennemgå buddene og herpå udpege det, du bedst kan lide. Modtag veletableret bistand til løsning af dine udskudte maleropgaver til yderst billige priser.
Vi opsnuser kun tilbud ved reelle malervirksomheder, og således indestår vi for flot udført malerarbejde hver gang. Du er endt på malerportalen Billig-maler-pris.dk, hvor du nu kan få 3 overskuelige malertilbud. En effektiv malermester kan male boligen i Nykøbing.
Ved at overdrage det tidskrævende job med at opstøve 3 tilbud til os, kan du vælge at bruge tiden på andre ting. I ro og mag kan du gennemlæse buddene og dernæst udpege et af dem. Netportalen Billig-maler-pris.dk er en hurtig og genial web malertjeneste, som tilbyder at sende dig de mest optimale tilbud på malerarbejde.

Det tager mindre end 9½ minut at finde 3 maler tilbud Nykøbing

En absolut gratis og favorabel maler hjælp fra Billig-maler-pris.dk til dig med priser, som varmer i budgettet. Seriøse malerfirmaer modtager ordrer fra hele Nykøbing fx: Bangsebro, Klodskov, Sønder Vedby og Systofte. Opret din maleropgave i webskemaet på kun 9½ minut her på Billig-maler-pris.dk.
Reelle og grundige fagfolk vil være parate til din opgave. Bestil rutineret hjælp til løsning af de tiltrængte maleropgaver til yderst fantastiske priser. På relativ kort tid får du gratis 3 uovertrufne tilbud på reel malerarbejde.
Det kan gøres på cirka 9 min at indtaste opgaven i formularen og sende den ind til Billig-maler-pris.dk. I løbet af to-fire hverdage kontakter de 3 bedste malervirksomheder dig med deres faste supertilbud. Her ses en oversigt over malermærkevarer, til professionel brug:
 • Sto Lotosan facademaling
 • Droppen væg og loft
 • Home træværk
 • Trip Trap træværk
 • Borup væg og loft

Færdigbehandlíng af polyesterlak

Den foregår praktisk talt på samme måde som færdigbehandlingen af syrehærdende lak, d. v. s. at polyesterlakkerne efter ønske kan trækkes med ziehklinge - visse typer er dog ret hårde eller slibes tørt på båndpudser.
Matsliber man lakken færdig, vil det ligesom på de syrehærdende lakker altid være en fordel at aftørre overfladen til sidst med en siliconholdig glansvæske, der fjerner det grå slør, der kan forekomme. Den store fordel er som tidligere nævnt, at færdigbehandlingen af polyesterlak kan foregå allerede dagen efter påføringen, uden at lakken synker nævneværdigt over porerne.
De første fabrikater af danske polyesterlakker er da dette skrives så småt ved at komme i handelen. Om anvendelsen heraf vil blive stor eller lille, er vanskelig at spå om, da vore eksportmøbler for tiden fortrinsvis er baseret på oliebehandlede teaktræsmøbler.

Erfarne malerforretninger i postnr. 4800


Colorflex

Skovalleen 34
4800 Nykøbing F
CVR: 32775608
www.colorflex.dk

Hedelund & Jørgensen

Bruntofte Alle 5
4800 Nykøbing F
CVR: 34833788
www.hjorgensen.dk

Malerfirmaet Lysholt Hansen

Østerbrogade 63
4800 Nykøbing F
CVR: 31308860
www.lysholthansen.dk

Guldborgsund maleren

Fredensgade 12
4800 Nykøbing F
CVR: 35954082
www.facebook.com/guldborgsundmaleren


MalerXperten ApS

Aarhusvej 29
4800 Nykøbing F
CVR: 34458774
Tlf. 54851646

Schouw´s Malersvende

Østerbrogade 15
4800 Nykøbing F
CVR: 37938408
www.facebook.com/294466437674016

Malerfirmaet Barlund & Marger ApS

H.P.Jensensgade 16
4800 Nykøbing F
CVR: 32311660
www.barlund-marger.dk

Malerfirmaet Lysholm

Humlevænget 10, Sundby
4800 Nykøbing F
CVR: 21236098
www.malerfirmaet-lysholm.dk


Malermester Jan Marger Damsø

H. P. Jensensgade 16
4800 Nykøbing F
CVR: 33498365
www.barlund-marger.dk

Håndværker Gruppen

Dronningensgade 11
4800 Nykøbing F
CVR: 25988582
Tlf. 31373723

Tilbud maler Nykøbing